Follow Me

đź’–Travelogue



Travelling whether it's within your own country or abroad, doesn't matter. It's about the experience, seeing life and culture of people around you when you travel, being able to feel lives in every corner of the world. It's fairly important to respect, to appreciate what we have and to see what the world out there had to offer too. Learning does not ground within paper and laptop, but it's the world and our surroundings that offers no limit. Here, we will capture some interesting places that we can go with the kids, some different experience: all DIY tour to our liking, we had tried detour to road trip after missing flight and kids love it too, travelling unplanned, exploring towns till wee hour at night etc. 

We are compiling our Taiwan and Chengdu trip blog, so stay tune! Meanwhile, here are some others snippets that we have for previous travel. Enjoy reading!


I love this quote and am making an attempt to travel to places that I have never seen before.

(click to view the links)

INDONESIA | BANDUNG

THAILAND |


PAHANG | 

PERAK | 

KUALA LUMPUR |

SELANGOR | 

PUTRAJAYA |

  1. Saya nak tau travelog pasal chengdu tu. Saya nak ke sana Disember hujung tahun ni. Diy jugak. Bawak anak2 berusia 11,9 dan 1 tahun. Nak cari salji. Saya tak rush pun sebab saya bajet 2 minggu ke sana. Nanti toloooong update!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti Jessie update ya. Memang best Chengdu trip hehe. ;)

      Delete
  2. Best tu dapat pergi mengembara ke negara lain dan juga negara kita. Negara kita pun banyak tempat menarik dan tak habis cover lagi especially Sabah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami pon tak pernah pergi Sabah. Sebab sometimes masa book ticket, pergi luar negara lagi murah. Tapi teringin pon nak pergi Kundasang, Sabah.

      Delete
  3. teringin nak jalan2 melancong dan travel ke tempat2 menarik. sekarang saya sedang usahakan kumpul duit untuk ke tempat yg saya nak terjah. bolehlah saya jadikan halaman ini sebagai rujukan nnti ;) terima kasih atas perkongsian

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama sama Aerill, boleh juga share pada rakan rakan. Senang nak refer especially bila nak book flight kan. hehe

      Delete
  4. setuju sangat paling tidak setahun sekali cuba pergi tempat kita tak pernah jejak. tak payah jalan jauh, dalam malaysia pun banyak tempat menarik boleh kita explore. BBL sendiri suka tempat alam semulajadi terutama taman negara. teringin nak tengok apa ada dalam taman tertua di dunia ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul jugak. Hari tuh masuk Bukit Nanas, sedap mata tengok pokok yang tua tua. at least dekat town. save transport.

      Delete
  5. I love travelling too. Once a year is not enough for me. I will try my best to travel few times in a year.

    ReplyDelete
    Replies
    1. We wish too, but as travelling 4 pax most of the time, budget is a concern. Maybe will choose a nearer place next year. ;P

      Delete
  6. Orang kata jauh berjalan luas pemandangan. Seronok bila dapat mengenali negara luar. Terutama pemandangan dan budaya mereka. Lagi best kalau dapat melancong bersama keluarga :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tuh kak Ayu. This time lah masa they kecik nak gi travel. When they grow up, maybe hard to adjust timing da.

      Delete
  7. Minat travel sejak dari kecil lagi. And now saya slow-slow penuhi impian saya nak travel around the world.

    ReplyDelete
    Replies
    1. slowly but surely kan. no rush. there is always a time for everyone to travel.

      Delete
  8. Bandung tempat saya suka travel.. Tapi masih tak berpeluang nak blogging pasal tu. nanti saya share blog awak pada kawan yang bertanya pasal Bandung ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeap Bandung memang best. Offroad tuh lah yang kami like most. adventurous. and also hobbit land.

      Delete
  9. I think everyone love travel so much. But travelling require lots of money, haha. I guess i will travel within malaysia first for this year, so that i can saving up for another trip.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes Emi, also you can book a year in advance so that you can save on some flight ticket. Travel within Malaysia is fun too. Kids enjoyed our Ipoh road trip as well.

      Delete
  10. Travel memng best, dapat jalan-jalan, dapat tengok suasana yang ebrlainan, tapi kena ada duit dulu..hehee..i dah alma tak travel ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. travel tuh motivation I untuk kerja hehe. Kumpul sikit sikit lama lama jadi bukit ya. ;)

      Delete
  11. Compiling entry like this will reflect how many travelling has we done. I myself also try to travel to a place i never been before at least once or twice a year :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes dear. at least we know where we have been at the same time share it around with your friends. Next round when you wanted to visit the same place again, the memories are all easily be found.

      Delete
  12. Sis pun memang suka travel. Sekurangnya setahun sekali memang sis akan keluar negara. Cuma this year aje terpaksa korbankan travel coz anak nak exam. Next year mayb ke egypt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah best Egypt. Nanti boleh share itinerary ya. Mesti best sbb byk sejarah kat sana

      Delete
  13. wah! can't wait to read them. looking forward for the travelogue.

    ReplyDelete
  14. So true! must make it a point that try to go somewhere new for vacation be it near or far. That make life more fulfilling kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes otherwise work is like never ending and have to live life to the fullest ;)

      Delete
  15. I agree with you! Travel is fun. It been a while i'm not going for travel. Too busy with working. I need to spend time for myself soon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes Faries, make it a must to have a me time. at least chill from work. It brightens up our thought too.

      Delete
  16. Banyaknya tempat dah pergi. I pun suka travel juga tapi buat masa ni dalam negara je dulu since baby kecil lagi. But my wish list untuk travel overseas dah panjang sangat haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam negara pon banyak tempat untuk explore sis. Wish list happening soon ya. hehe cheers

      Delete

no

Name

Email *

Message *